Статуси про Різдво

Статуси про Різдво

Статуси про Різдво – Я звик не радіти Різдву. Кожен раз, коли я бачу строкаті вогні, серце ниє. Наче мене запитують: «Тобі є куди йти?» або «Ти щасливий?» ( «Мед і конюшина»)

Якщо немає Різдва в твоєму серці, ти не знайдеш його і під ялинкою. (Рой Сміт)

«Христос народився!» говорю і вітаю, в Різдво Христове вам бажаю, щоб жили в повному здоров’ї і радості, без печалей, прикрощі та заздрості.

Різдвяна істина полягає в тому, що ми не одні. (Тейлор Колдуелл)

Світле свято Різдва! Ні щасливіше торжества! В ніч народження Христа над землею запалилася зірка.

Найкращі подарунки в житті ніколи не знайдеш під різдвяною ялинкою! Це друзі, сім’я, діти і ті кого ти любиш!

З різдвом Христовим вітаючи, бажаємо щастя і здоров’я Вам! Близького нічим не ображаючи, служите, люди, добрим всіх справах!

Нехай Різдво як маг, чарівник, як дорогоцінний талісман. Здоров’я, бадьорість і веселість, і щастя хай подарує вам.

Прекрасний прихід Різдва, як тихий це свято і світлий! Ми добрі чуємо слова – їм дорослі раді і діти.

Якщо ви мрієте відсвяткувати Різдво якось по-особливому, спробуйте провести це свято в церкві.

Ось і знову Різдво – сил небесних торжество.

Чекаєш і віриш в диво, здається все новим, так буває в Різдво. З Різдвом Христовим!

Надсилайте в Різдво листівки – у відповідь ви отримаєте більше листівок, ніж відправляли самі!

Тихий вечір Різдва … Світ, втомлений від турбот, в цей вечір відпочине!

Місто наш замітає пороші, Різдво до нас приходить знову … Ми бажаємо Вам стільки хорошого, Скільки можна друзям побажати.

Різдво п’янить, повсякденне життя протвережує.

Ми вітаємо з Різдвом вас. Бажаємо вам лише радісних хвилин. Бажаємо, щоб зникли всі проблеми, які вас в житті чекають.

Стукає в двері Різдво і повна хата наш радості! Все про що мріялося нам, нехай збудеться без заздрості.

Статуси про Різдво – Тільки у нас, в Росії, Новий Рік плавно переходить в Різдво, потім ще і в старий Новий Рік, а потім в чийсь день народження!

Різдво – свято для тих, хто не витратив усі гроші на святкування Нового року. Не пропустіть свій шанс! Витратьте до кінця!

За віконцем багато снігу, все покрито, як килимом. Легким кроком, без хуртовини, до нас приходить Різдво. Я бажаю в цій казці всім добра, любові і ласки!

Ворожила на Різдво. Спалила ялинку, затопила сусідів, впала на валянком якогось мужика … відразу приїхали: швидка, пожежники і міліція. Тепер сиджу і думаю – хто з них суджений?!

Живіть в здоров’ї і радості, що не знайте горя, печалі і заздрості! З Різдвом Христовим!

Запалилася зірка … Христос народився і світ любов’ю осяявся! Хай щастя входить в кожен дім! З прекрасним світлим Різдвом!

Різдво – це таке свято, коли відчуваєш всю душевну чистоту і гармонію душі і світу.

Не важливо, яка погода за вікном в цю Різдвяну ніч: заметіль, мороз або ясне небо, головне, щоб у наших душах і серцях було тепло і затишно! Бажаю всім великого щастя!

За віконцем диво, сплять засніжені ялини. До нас надходить Різдво м’якої мереживний хуртовини. Немов білою казкою зачарований зимовий ліс. Вам – добра, серцевої ласки, миру, щастя і чудес!

Добре відзначить Різдво той, хто проведе його в колі своєї сім’ї за багатим столом і з чудовими подарунками.

Передаю вітання з Різдвом з моєї стіни на Вашу.

Пішла колядувати. У банк!